Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos
1.1 Privatumo politika reglamentuoja Autoestetika.lt svetainės ir svetainės lankytojo (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
1.2 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
1.3 Svetainėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad Autoestetika.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
1.4 Mes įsipareigojame parduoti prekes bei paslaugas fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.

2. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas
2.1 Autoestetika.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
2.1.3 Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
2.1.4 Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
2.1.5 Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
2.1.6 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.
2.2 Autoestetika.lt gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ar kita registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:
2.2.1 apdoroti Jūsų užsakymus;
2.2.2 išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
2.2.3 vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;

3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
3.1 Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
3.1.2 Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.
3.1.3 Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

4. Duomenų pateikimo taisyklės
4.1 Užsakymo ar registracijos formoje privalote pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jei Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis svetaine.

5. Slapukai (angl. cookies)
5.1 Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. “cookies”). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog naudodamasis puslapiu sutinkate su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais.

5.2 Kokių tipų slapukus renkame?
5.2.1 Būtini slapukai
Šie slapukai yra būtini, kad galėtumėte naršyti Svetainėje ir naudoti jos funkcijas, tokias kaip prieiga prie saugių Svetainės sričių. Be šių slapukų negalėtų būti Jūsų pageidaujamos paslaugos, pavyzdžiui, pirkimo internetu.
5.2.2 Funkciniai slapukai
Šie slapukai leidžia Svetainei įsiminti Jūsų parinktis, kad vėliau Jums būtų patogiau ja naudotis. Mes naudojame funkcinius slapukus, kad galėtume atsiminti Jūsų pasirinkimus, pvz., kalbų nuostatas, krepšelio pasirinkimus, naršyklės nustatymus, kad Svetainė būtų rodoma tinkamai Jūsų ekrane. Jei ištrinsite funkcinius slapukus, Jūsų pasirinktos nuostatos ar nustatymai nebus išsaugoti vėlesniam apsilankymui.

5.2.3 Statistiniai slapukai
Mes naudojame šiuos slapukus, kad surinktume informaciją apie tai, kaip lankytojai naudojasi mūsų Svetaine. Šie statistiniai duomenys suteikia mums informacijos apie tai, kaip dažnai lankoma mūsų Svetainė, kuriuose mūsų Svetainės vietose lankytojai praleidžia daugiausiai laiko, kaip dažnai jie sąveikauja su puslapiu ar jo dalimi, tai leidžia mums sukurti patogesnę Svetainės struktūrą, navigaciją ir turinį. Statistinių slapukų pagalba taip pat galime stebėti, jei Jums kyla kokių nors klaidų ir nustatyti, kurias mūsų Svetainės dalis reikia koreguoti.

5.2.4 Reklaminiai slapukai
Šie slapukai naudojami tam, kad rodytų reklaminius skelbimus, kurie turėtų būti įdomūs būtent Jums ir atitikti Jūsų interesus. Šie slapukai naudojami siekiant įvertinti reklamos kampanijų pristatymą ir našumą bei apriboti reklamų rodymo kartų skaičių. Trečiosios šalies taikomus reklaminius slapukus Jūsų įrenginyje gali įdėti trečiųjų šalių reklamuotojai, skelbimų tinklai, rinkodaros analitikai ir kiti paslaugų teikėjai.

5.3 Slapukų pašalinimas
Daugelis naršyklių yra nustatytos taip, kad automatiškai priimtų slapukus. Jei pasirinkote ištrinti slapukus, nepamirškite, kad bus pašalintos ir visos nustatytos parinktys. Be to, visiškai užblokavus slapukus, daug interneto svetainių (įskaitant ir mūsų Svetainę) gali neveikti tinkamai. Jeigu Jums reikia išsamesnės informacijos apie slapukus, apsilankykite interneto svetainėje www.aboutcookies.org, kur rasite išsamios, nepriklausomos informacijos apie tai, kaip išjungti slapukus per naršyklės nuostatas ir kaip pašalinti slapukus, kurie jau yra Jūsų kompiuteryje. Kad pašalintumėte slapukus iš mobiliojo telefono, turėsite pasiskaityti telefono naudojimo instrukciją.

6. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas
6.1 Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją pranešdamas apie tai adresu info@Autoestetika.lt.

7. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos
7.1 Autoestetika.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami svetainėje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybu būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.